Ca o veche scormonitoare prin bloguri, în special cele despre turism şi istorie, pot spune că după un timp de citit ce-mi place pe acolo, am dorinţa de a afla câteva amănunte despre autor. Sperând că în timp îndrăgiţi şi blogul meu, vă dau câteva informaţii despre mine.

 Sunt o româncă ce a parcurs cu drag poteca sinuoasă a vieţii, pe vreme bună sau pe furtuni, alături de  un foarte bun partener de drum şi singurul meu şofer de-a lungul a 39 de ani. Am dăruit lumii un copil bun, am plantat pomi, am crescut cu iubire câteva animăluţe abandonate, am colindat cu cortul în tinereţe şi mă bucur că fiul meu iubeşte şi azi acest mod de hoinăreală, îmi iubesc şi respect foarte puţinii prieteni adevăraţi. Am iubit hoinăreala prin natură şi prin locuri istorice, iubesc marea şi muntele în aceeaşi măsură, îmi plac vacanţele pregătite serios (documentarea este şi ea o vacanţă în sine ), îmi plac acele articole care dau informaţie proaspătă şi de calitate.

     Am scris pe mai multe site-uri turistice, pe unul m-am oprit destul de mult timp şi mă bucur că am fost un user care prin cele câteva sute de articole a ajuns cel mai rapid în vârful elitelor, cum spune Adminul Cornel . Adică am fost copilul , tomnatic, recunosc dar care a crescut cel mai rapid de la primul cuvânt spus timid pe site, până la augustus.   Dar ştiţi cum e, vrei mereu să dai mai mult şi după reguli proprii…Plus că ajuns în vârf îţi doreşti şi altceva.  Dacă aţi citit Homo Deus veţi înţelege ce spun ! 

.Asta nu înseamnă că voi părăsi AFA / AmFostAcolo.ro  !  N-au ei şansa asta de a scăpa de o zodie maimuţă- leu !! Sau leoiacă-maimuţă !!

 M-am hotărât greu să plec singură pe acest drum al scriitorilor de  bloguri despre turism, în care să-mi povestesc vacanţele, să dau informaţii, să-mi spun o părere. Voi povesti despre turismul istoric, despre cel gastronomic, despre obiceiuri locale, legendele locurilor vizitate şi mi-am propus să vin cu informaţii utile celor care se pregătesc de o vacanţă, informaţii legate de finanţe, cazări, transport, etc., toate acestea de dată recentă, nu mai vechi de doi ani .

Un coleg de pe site-ul turistic unde am povestit cu drag  timp de patru ani, spunea aşa:

Ca orice treabă amuzantă, turismul este o problemă extrem de serioasă !

PS/ 22  ianuarie 2019.

Mă văd obligată să fac o adăugire textului de mai sus, aseară am aflat absolut întâmplător că „Augustus Amfostacolo.ro” nu mai este treapta cea mai de sus a site-ului ci a apărut peste noapte, fără a fi menționată în regulament, TITAN ! La care ajungi dacă dublezi punctajul de Augustus !

Să încerc ?! Cred că da, îmi plac provocările bune !!