Zilele trecute să mor de ciudă și mai multe nu !!  Cică ar fi o pizzerie bună în cartierul Aviației din București !! Păi eu am plecat din Aviației tocmai că nu era pizzerie faină acolo ! Și fix după ce m-am mutat eu a venit Dodo pizza că de, cartier de corporatiști, de aviatori, de IT-iști, de stewardese, de…tot ce vrei dintre elite ! Cum să nu-i placă lui Sergiu acolo unde curg valuri umane de la metrou și mașinile din toate direcțiile ! S-a orientat bine băiatul ăsta, are gena afacerilor în sânge ! Cică s-a bătut cu rușii să-i dea franciza și gata, a învins, ba a fost și prima franciză internațională acum câțiva ani. Bravo Sergiu !

Ne-am “cunoscut” la Brașov, muream de foame pe la Poarta Schei, vroiam să vedem și Școala Românească a părintelui Oltean dar nu era nimic în jur să ne potolim stomacul. Aflasem de Dodo pizza de la gazda noastră pusă pe șotii care, atunci când am sunat-o să ne dea un pont, ne-a răspuns în poante :  comanda pizza Brașov !! Așa că ne-am așezat pe o bancă în Șchei, am luat numărul primei porți, v-am sunat și gata, în 25 de minute flăcăul vostru căuta adresa! Noi cuminți în poartă ca și cum eram stăpânii, el striga de mama focului pizza livrare !!  E prima dată când mărturisesc păcatul acela !! Client misterios ?! Nu, flămând și rezolvat de Dodo !!

Buuună pizza ! Atât de bună că v-am căutat și prin București dar nu erați atunci aici că de, așa era porunca, în orașe micuțe nu la capitaliști. V-am aflat însă mai târziu și-n capitală și a fost bine. Dar să deschideți voi chiar în cartierul acela de l-am părăsit eu ?! Durere ! Poate deschideți și prin estul orașului că de, e mai aproape de bază ! Nu de alta dar vreau să stau acasă și să-mi primesc coloratele cutii care ascund pizza Dodo cu ton, pui, ciuperci, salamuri, mă rog, tot ce faceți voi acolo și după cum mă pălesc poftele. Și neapărat pizza vegetariană când îmi vin prietenii de țin post tocmai de ziua mea !

Acum ce să zic, mă mut iar însă după voi ! Îl trimit pe socru-meu din Militari la granița sectorului 2 unde am casa și eu mă mut în garsoniera lui când mi-e poftă de Dodo pizza. Mai ales atunci când trebuie să-mi chem colegii la o pizza. Îmi convine că de, spațiu mic, musafirii nu pot face multă dezordine plus că sunt cu ochii pe ei să nu mănânce și porția mea de pizza. Sunt în stare, le place de când le-am dus la birou și i-au dat de gust. Din păcate toți stăm în afara ariei voastre de livrare pizza Bucuresti așa că atunci când avem ceva de sărbătorit sau când doar căutăm un motiv să ne adunăm tocmai pentru că ne e poftă de Dodo pizza, dăm buzna pe la neamuri și  prieteni din zonele voastre de livrare. Se bucură sau nu, noi insistăm și așteptăm comanda pizza Bucuresti !! Acum să vă spun că și gazdele se bucură când văd pizza Dodo și că le lăsăm lor mai multe porții, nu cred că vă interesează. Uite acum serbăm o colegă nouă venită din provincie care s-a dedulcit la pizza voastră. Noi i-am dat o bucățică să guste și acum ne bate zilnic la cap că vrea pizza doar de la voi ! Pentru că suntem mulți profităm de promoție și luăm Combo Dodozaur 7 !  Adică șapte pizza la 5 oameni !! Mereu suntem atenți la promoții, dependența costă, noi suntem bugetari din ăia de pe ultima treaptă și profităm de reduceri să putem mânca mai multă pizza Dodo ! Acum din ce economisim la comanda asta mare mai luăm și Combo 2+2, de două ori, să ducem și partenerilor noștri. Combo 2+2 pică perfect, eu sunt băutoare de pepsi și cum ceilalți sunt la regim și beau apă chioară, mă aleg eu, gratis, cu 2 l de băutură preferată când mănânc pizza ! Vai mie, să nu uit să tastez promocodurile la fiecare, altfel adio reduceri !!

Mă scuzați puțin, am un mesaj….fiul meu, zice că e în ședință și să-i comand eu o Pizza corporate, că el n-are timp. Gata mamă, se rezolvă !  Trei le plătiți voi și aia gratis e pentru Șefu’  ! Dacă nu era Dodo pizza vă cam costa șeful ăsta mâncăcios !!

Am luat hotărârea pe grupul nostru ca la prima ocazie să mergem direct la locul faptei că ne costă mai puțin decât dacă luăm pizza și pentru gazde sau să facem curat după. Plus că vrem  să vedem și noi cum se prepară pizza Dodo, fie că ne uităm prin geamul special, fie la masă direct pe site. Am aflat că putem juca un monopoly cât așteptăm prepararea iar dacă prindem săptămâna altfel putem duce și copii sau nepoții să învețe ceva practic. Cât stau ei în bucătărie, noi ne instalăm laptopul la masa aleasă și ne rezolvăm câteva probleme că internetul e gratis și bun. E drept că dacă alegem varianta de consumat pizza Dodo la locul faptei, cura de slăbire poate fi pusă în cui ! Au niște deserturi că nu te poți abține. Sigur eu voi alege gogoși cu căpșuni ori  muffin de ciocolată ! Colega mea ce doarme pe cântar va lua însă o salată Grek sau doi porumbi fierți ! Acum nu garantez de restul grupului ce va alege că oferta e mare. Sper să nu aleagă aripioare că mă abonez și eu.  

Petrecerea asta va fi sigur vineri, serbăm cu mare drag plecarea șefului în vacanță 😄! Și prevăd că o vom repeta peste două săptămâni când vom sărbători venirea șefului din vacanță 😥 și el ne va povesti că cea mai bună Dodo pizza e la noi, adaptată pe gustul nostru și nu cea din SUA sau China !! E drept că șefului îi place pizza Dodo și cum el face naveta de la țară, din Corbeanca, are grijă să-și comande uneori pizza la serviciu și ne invită și pe noi la câte o bucățică mică, infimă. Mică, mare, e bine venită pizza Dodo în orice moment , nu doar la sărbători, vă garantez.

Eu acum vă las. Merg să mă sărbătoresc singură. Comand o pizza Dodo și pun filmulețul acela de pe youtube Dodo pizza. Află cum funcționează franciza cu 333 de locații. 

Când se va termina filmul, cam 30 minute, sigur va suna la ușă agentul cu pizza, spre necazul meu că nu primesc și una gratis pentru întârzierea livrării !! Ei dar lasă, ăsta să fie necazul, la ce poftă de pizza Dodo am, ar fi bine să vină ca vântul !!

—————————————–

Articol scris pentru proba nr. 6, Spring SuperBlog.

Poze preluate de pe Dodo pizza.